Gemenskap  Kärlek  Välbefinnande  Målsättning

Medlemsavtal

Om du vill och har möjlighet kan du fylla i och skriva ut medlemsavtalet innan du besöker oss.
Tänk på att noga läsa igenom all information och slutligen skriva under avtalet. 
Spara alltid din kopia på avtalet, där finns all information du behöver som te x utgångsdatum på ditt medlemskap.
För dig som vill direktbetala gör du det smidigt med kort på plats eller genom att betala in till vårt B-G efter kontakt.
Varmt Välkommen till oss!
All träning sker på egen risk och eget ansvar. Dvs målsman ansvarar för minderårig.

Nedan kan du som redan är medlem förnya ditt medlemskap!

Medlemsavgift

Pris:
200 kr
Antal:
Medlemsavgift för medlem över 18 år. Ange i kassan namn på den som står för avtalet samt vilket avtal ni har.

Uppsägning av avtal o medlemskap

 
  • Du som har avtal med direktbetalning vid tecknandet : Om du inte önskar förnya ditt medlemskap så får  du gärna meddela oss, annars kommer taggen / taggarna att spärras och medlemskapet avslutas automatiskt på förfallodatum  som du finner på ditt avtal.
  • Du som har ett avtal med autogiro behöver meddela att du ej önskar förlänga när avtalet löper ut efter 6 alt 12 mån. OBS! Att det är en månads uppsägning. Startdatum finner du på ditt avtal.
  • Taggar återlämnas på gymmet och deponering återfås.
  • På vår kontaktsida kan du skicka formulär med din uppsägning alternativt maila till angivna adresser. Du anger typ av avtal, namn och de första siffrorna i ditt födelsenr.

Särskilda bestämmelser

  • Medlem får aldrig släppa in icke medlem och överträdelse leder till omedelbar avstängning, ingen återbetalning görs.
  • Vid problem eller akuta situationer ska jag genast kontakta ansvariga för Xcamp.
  • Mellan kl 20.00-23.00 är det barnfritt i hela gymmet. Under övriga tider är ej tränande barn välkomna till sitthörnan i receptionen eller på vån 2.
  • Brukande av förbjudna preparat, så som anabola steroider är strängt förbjudet på Xcamps anläggning och leder till omedelbar avstägning. Xcamp har nolltollerans mot droger och oannonserade dopingkontroller kan förekomma.
  • Jag är medveten om att det sker kamerabevakning dygnet runt och ger mitt godkännande till det. Vid eventuell polisanmälan lämnas material till polisen.
  • Xcamps öppettider för medlemmar med tag är mellan kl 04.00 - 23.00 Det innebär att larmet slås på kl 23.00 och kl 04.00 är det avlarmat. Medlem som inte lämnar gymmet i tid eller av annan anledning startar larmet blir debiterad för kostnaden som det innebär.